Send blomster på mors dag – din mor vil elske dig for det

Mors dag nærmer sig, og spørgsmålet rejser sig lige så naturligt: Hvad bør jeg give hende? Den lille hverdagsgestus, der formidler et ‘tak for alt’, et ‘jeg elsker dig’ og ‘jeg sætter pris på alt, hvad du gør og har gjort for mig’. En buket blomster leveret til hoveddøren med en lille, sød besked vedlagt, ville tale for sig selv.

Din mor vil med garanti elske en farverig buket på hendes helt egen forårsdag. At sende blomster er en brugt og klassisk kærlig handling, men derfor kan den sagtens personliggøres. Du kan formulere en fin og personlig besked eller vedlægge hendes favoritvin.

Du kan sende hendes yndlingsblomster, en buket i hendes foretrukne farver eller i en størrelse, der passer hende og hendes indretnings temperament. Endda kan den ellers midlertidige skønhed sagtens vare evigt.

Undersøg det store udbud af flotte, kunstige blomster og send disse til din mor. Dén morsdagsgave vil hun kunne nyde evigt, og hun slipper endda for besvær, triste blomsterhoveder og grønt blomstervand efter blot få dage. 

Gode grunde til at give kunstige blomster 

Du og din mor bor måske langt fra hinanden, og det er slet ikke sikkert, at det giver praktisk mening at mødes på hendes dag den 8. maj. Med alle de gode muligheder for at sende gaver lige til hoveddøren er der dog ingen undskyldning for ikke at give din mor en hilsen på denne dag.

Blomster er som sagt en oplagt gave næsten uanset, hvem din mor måtte være. Alle ved, hvad blomster i gave symboliserer. Desuden vil de pryde hendes hjem, og er blomsterne kunstige, kan de i princippet blive ved at pryde og minde om den kærlige handling til tid og evighed.  

Udover disse gode grunde til at give kunstige blomster skal det også tilføjes, at din mor slipper for vandingsbesvær, lugtende blomstervand og hængende hoveder, som skal smides ud kun kort efter, at de er sat i vand.

Kunstige blomster kan se ganske naturlige ud, og din mor vil dermed altid udelukkende have sprudlende vinterasters, rødglødende valmuer eller stilfulde, tørrede harehaler i buket med ruskus, havre og hvede stående i sin stue.

Lige meget hvilken smag din mor har, eller hvordan hun indretter sit hjem, vil den rigtige buket passe smukt ind. 

En velduftende – og velsmagende – hilsen 

Det kan også sagtens være, at din mor er vild med friske og duftende, levende blomster. En nyplukket buket gør et andet slags kærligt indtryk. Send en valgfri buket – farverig, enkel, moderne eller klassisk.

Blomsternes aktualitet – at de blomstrer så smukt lige nu vil give det indtryk, at det er lige nu, du tænker på hende. Denne besked ankommer frisk og sand – som blomsterne. 

Buketten kan også gives i forbindelse med specialøl, vin, chokolade eller sammen med en hel gavekurv fyldt med alle de godter, din mor fortjener. Forestil dig at åbne døren om til alt det! 

En buket blomster siger mere en tusinde ord 

Det fantastiske ved blomster er, at de i så høj grad taler for sig selv. Vi tillægger automatisk blomsten så meget symbolik, hvad end det er rosen, liljen, den vilde markbuket eller den spinkle, pastelfarvede forårsbuket. Når blot enkelte af dine egne ord står sammen med den helt rigtige buket, får ordene en naturlig gennemslagskraft.

En simpel besked som ‘Tak for dig, mor’, ‘Vi elsker dig’ eller ‘Fra dit barn’, vil stå fuldstændig skarp og stærkt, og det er også derfor, vi ved, at din mor vil elske dig for blomsterne.

Hun vil med det samme, hun tager imod buketten, vide, at du mener det, når du ønsker hende tillykke med mors dag.